fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
hygimarket
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
гел-за-тоалетна-чиния.jpgПрофесионален гел за тоалетна чиния

Професионален гел за тоалетна чиния MAXXI PRO WC GEL

Гелза почистване  на тоалетни чинии, писоари, бидета,санитарен фаянс, хром-никел. Ефикасно отстранява варовикови отлагания, петна от ръжди на помещенията.
Array
4,61 лв
×
Опаковка
Описание
 
ВИСОКО ЕФЕКТИВЕН  ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ
 
WC GEL е ежедневно средство за почистване на санитарни помещения. Лесно прамахва варовикови отлагания, отлагания от урина, ръжда, остатъци от сапун, мазнини и други замърсявания.
 
 
ПО-ДЪЛЪГ КОНТАКТ
 
Плътен санитарен гел, който се задържа  към вертикалните повърхности, осигуряващ по-дълъг контакт за по-лесно и дълбоко почистване.
 

ШИРОКА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

 
Подходящ за всички киселинно-устойчиви повърхности, като порцелан, неръждаема стомана (инокс), хром, керамични плочки, стъкло.
 
ВИНАГИ БЛЕСТЯЩА И ЧИСТА ТОАЛЕТНА
 
Редовната употреба на гела за тоалетни MAXXI PRO WC GEL , предотватява отлагнето на варовик и появата  на неприятни миризми от канализацията
 
 
Начин на употреба:
За тоалетни и писоари: пуснете водата в тоалетната/писоара. Нанесете продукта неразреден под ръба на тоалетната/писоара. Оставете WC GEL да въздейства за 1 – 5 минути. Разтъркайте с четка ако е необходимо. Пуснете водата в тоалетната/ писоара. 
Почистване на повърхности: използвайте продукта неразреден или разредете до 10% (100 мл WC GEL към 900 мл вода). Сложете на кърпа или гъба, след което разтъркайте повърхността. Оставете продукта да въздейства 2 – 5 минути. Изплакнете обилно с чиста вода. За почистване на фуги използвайте продукта неразреден.
В никакъв случай не смесвайте и/или не използвайте едновременно WC GEL с алкални продукти или с такива съдържащи хлор!
Не е подходящ за употреба върху киселинно неустойчиви повърхности, като емайл, мрамор и други!
 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722