fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
hygimarket
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
Препарат за премахване на дъвка HG 158Препарат за премахване на дъвка

Препарат за премахване на дъвка HG158

Почистващ препарат за отстраняване на дъвка.
Array
13,70 лв
Описание

Препаратът за премахване на дъвка HG158 е препарат за отстраняване на дъвки или лепкави субстанции. Почиства остатъците от дъвка от широка гама повърхности като облекло, обувки, килими и седалки за кола. Ефективен препарат за отстраняване на дъвки от текстил чрез замразяване като прави дъвката лесна за премахване.

Начин на употреба: Поставете тръбичката в клапана в горната част на спрея. Приближете възможно най-близо до дъвката. Напръскайте и след това отстранете замръзналата дъвката с тъп нож или с лъжица.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722