fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
hygimarket
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu

Препарат за почистване на килими MAXXI PRO CARPET FOAM

Професионален препарат концентрат за почистване на килими, мокети и други меки повърхности. Силно пенлив.
Array
7,70 лв
×
Опаковка
Описание

Професионален препарат за пране на килими

CARPET FOAM прониква в дълбочина във влакната на текстилните настилки-мокети , килими тапицерии . Съставките в продукта бързо разтварят мазнини и други замърсявания.

Високо пенлив КАРПЕТ ФОАМ изпира перфектно замърсения мокет

Плътната пяна, която образува CARPET FOAM улавя твърдите частици и ги издига към повърхността, където те се отстраняват посредством водосмучеща машина.
Подходящ за почистване на повечето текстилни настилки
Продуктът е подходящ за почистване на тапицерии, меки мебели, пердета и текстилни настилки на места с интензивно движение на хора- хотели ресторанти, обществени сгради. След употреба CARPET FOAM оставя свеж аромат.

Ефективен и лесен за употреба:

Настилката се почиства с прахосмукачка и се изпитва за устойчивост на цветовете и на влага. В зависимост от нивото на замърсяване използвайте следните концентрации:
Слабо и средно замърсено: 0,5 - 2% (5 - 20 мл към 1 л вода)
Силно замърсено: 10% (100 към 1 л вода)
Шампонирайте пода, като използвате еднодискова машина с подходяща за целта четка. Отстранете образувалата се пяна посредством водосмучеща машина. CARPET FOAM може да се използва и ръчно посредством подходяща четка.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722