fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
hygimarket
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
Препарат-за-премахване-на-варовик-съдомиялни-машини-MAXXI-PRO-ANTICALC.Почистващ препарат за премахване на варовик от перални и съдомиялни

Препарат за премахване на варовик MAXXI PRO ANTICALC

Мощен киселинен препарат за почистване на варовикови отлагания при съдомиялни и перални машини, нагреватели и други.
Array
68,81 лв
Описание

Сигурно и полезно действие срещу варовикови натрупвания

MAXXI PRO ANTICALC е киселинен, непенлив продукт за разтваряне почистване на  на варовикови отлагания. Продуктът е подходящ за употреба в професионални съдомиялни и перални машини, бен марита, кафеварки, чайници, бойлери и други.  Ефективно разтваря котления камък, който влошава ефикасността на миенето и изплакването, като освен това увеличава и разходите за енергия. Редовната употреба на МАКСИ ПРО АНТИКАЛК  поддържа оптималната ефективност на машините и предпазва от натрупвания на варовик.

Опаковка: Туба 10 кг

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722