fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
hygimarket
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
Силен обезмаслител Blescardo PRO DEGREASER 490mlСилен обезмаслител за почистване на фурна

Силен обезмаслител Blescardo PRO DEGREASER 490ml

Мощен обезмаслител срещу нагари и упорити замърсявания.
Array
4,68 лв
Описание

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗНИНИ

Blescardo Pro Degreaser е не само един добър препарат за фурна, но и много силен обезмаслител-ефикасен препарат за почистване на загоряла мазнина.Изключително ефикасен препарат за лесно почистване на фурни, скари, грилове, тави,тенджери, фритюрници.Нанесен на пяна Обезмаслителят се задържа се лесно по отвесни повърхности атакувайки мазнините до пълното им разграждане. Създаден по специална формула за бързо и много лесно почистване на нагари , мазнини и други тежки замърсявания, Blescardo Pro Degreaser е твоят незаменим помощник в кухнята, с помощта на който фурната винаги ще бъде почистена до блясък.

Да се работи внимателно при третиране на цветни метали.

Опаковка 0,490 мл

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722