fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
Препарат за отпушване на канали в баняПрепарат за отпушване на канали

Препарат за отпушване на канали в банята HG 139

Течен препарат за отпушване на запушени канали в бани.
Доставка: Спиди до Офис за 4,16 лв
8,30 лв
Описание

Лесно отпушване на канала в банята

Готов за използване препарат за отпушване на канали. HG 139 намалява вероятността от по-сериозно запушване, което могат да предизвикат други препарати Препаратът за отпушване на канали в баня HG139 има бързо ефективно действие, без уврежда пластмасовите тръби.

Начин на употреба: Налейте 250 мл. от препарата в запушената в банята тръба. Изчакайте да подейства около 30 минути и изплакнете обилно със студена вода. При по-упорити запушвания изплакнете втори път с гореща вода. Ако се налага, повторете или оставете продуктът да действа през нощта. За ефективно премахване на неприятната миризма-изсипете няколко капки в тръбата.

Опаковка: 1л

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722