fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu

Почистващ препарат за баня Blescardo ANTICALC 490ml

Мощен почистващ препарат за бани и санитарни помещения. Ефикасен продукт за премахване на котлен камък.
Доставка: Спиди до Офис за 4,16 лв
3,89 лв
Описание

ПРЕМАХВА ЛЕСНО ВАРОВИКА В БАНЯТА

Blescardo Anticalc е мощен почистващ препарат за бани и санитарни помещения, който благодарение на активните съставки, които съдържа, разтваря варовика лесно и бързо. Подходящ за почистването на варовик от душ батерии, вани, хром, стъкло ,теракота, фаянс и всички киселинно устойчиви повърхности. 

ЕФИКАСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СИЛНО ЗАМЪРСЕН ФАЯНС

Безпроблемно отстранява всички типични за бани и тоалетни замърсявания като котлен камък, ръжда, отлагания от сапун урина и т.н. Ефикасен за почистване на фуги в бани и тоалетни.
Силен препарат за перфектното почистване на плочките в банята. Оставя свежо ухание след употреба и при редовно използване намалява натрупването на котлен камък по душ кабината, плочките или където и да е в банята.

Опаковка 0,490ml

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722