fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
hygimarket
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
силен-препарат-за-котлен-камък-maxxi-pro-fipa 5kgМощен препарат за премахване на варовик

Силен препарат концентрат за отстраняване на варовик- MAXXI PRO FI PA

Мощен почистващ препарат за премахване на варовик (котлен камък) и третиране с пяна на повърхности в ХВП.
Array
12,17 лв
×
Опаковка
Описание

Професионален киселинен препарат за ХВП

MAXXI PRO FI PA е високо пенлив препарат, специално разработен за почистване на киселинно-устойчиви повърхности в хранително-вкусовата промишленост. Идеален за системи с висоководно/въздушно налягане

Безупречно премахва варовик и ръжда

Премахва упорити варовикови,наслоявания, котлен камък, ръжда и други органични и неорганични замърсявания. Подходящ за повърхности от неръждаема стомана, керамика, стъкло, PVC . Образува стабилна, активна пяна позволяващо лесно разграждане на варовик, ръжда и други неорганични замърсявания.

Начин на употреба:

Грубите замърсители се отсраняват предварително. Приготвя се работен разтвор с концентрация 1-3%, след което се нанася върху повърхността посредством пенообразуващо устройство или друг подходящ начин. Оставя се да въздейства 10 минути. Следва обилно изплакване с чиста вода.

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722