fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
Дезинфектант за повърхности MAXXI PRO SANIX blue Дезинфектант за под и повърхности

Дезинфектант за повърхности MAXXI PRO SANIX blue

Дезинфектант за под и повърхности с частично вирусоцидно действие
Доставка: Спиди до Офис за 5,00 лв
52,64 лв
×
Опаковка
Описание

Maxxi Pro Sanix Blue е дезифектант- концентрат  срещу вируси с обвивка с бактерицидно, фунгицидно (вкл. дрождецидно) и ограничено вирусоцидно действие (вируси с обвивка), силно почистващо действие и свеж , като областта на приложение е дезинфекция и почистване на повърхности, инструменти, лабораторна посуда, посуда за обслужване на болни и транспортни средства в здравни и лечебни заведения, в обекти с обществено предназначение, обекти от ХВП, животновъдни ферми. С неутрално pH и инхибитор на корозия.Ефективен за дезинфекция против коронавируса-COVID 19

Начин на употреба:

Приготвя се воден работен разтвор с питейна вода при температура 20-30 градуса Приложението се извършва, чрез напръскване, забърсване, потапяне или обливане.
За дезинфекция на повърхности:
Макси Про Саникс е ефективен при концентрация на работните разтвори: 0,5% срещу бактерии и дрожди при време на въздействие 30 минути или 1.0% срещу фунги при време на въздействие 40 минути. За вируси с обвивка се ползват 1 до 3% разтвори и време на действие 10 минути.За дезинфекция на инструменти използвани в хуманната медицина се прилага разтвор с концентрация 1.0% срещу бактерии при време на въздействие 15 минути.

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722