fbpx
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
×
0887 737 722 За цялата страна
×
 x 

Количката е празна
Shop Menu
 Дезинфектант за под и повърхности МАКСИ ПРО САНИКС 5LДезинфектант за под и повърхности МАКСИ ПРО САНИКС 5L

Дезинфектант за повърхости MAXXI PRO SANIX - концентрат

Дезинфектант за под и повърхности. Препарат за дезинфекция-концентрат на супер цена. Ниска цена на готов разтвор. Професионален дезинфектант за употреба в училища, детски градини, молове и др.
Доставка: Спиди до Офис за 5,00 лв
53,16 лв
×
Опаковка
Описание

Препарат за дезинфекция на помещения

МАКСИ ПРО САНИКС е високо концентриран дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (вкл. дрождецидно) и вирусоцидно действие (вируси с обвивка) силно почистващо действие и дълготраен свеж аромат, като областта на приложение е дезинфекция и почистване на помещения и повърхности.

Дезинфектант за под-концентрат

Саникс притежава изключителни почистващи своиства, като освен че е препарат за дезинфенкция на под, премахва замърсяванията от пода и оставя свеж аромат след употреба.

Професионален дезинфектант


Maxxi Pro Sanix е от серията професионални дезинфектанти, произвеждани от МАКСИ ПРО БЪЛГАРИЯ. Силно концентриран препарат с високо качество и отлични почистващи своиства.

Дезинфектант без отмиване

Дезинфектант за под и повърхности без отмиване, изключително подходящ за употреба в училища, детски градини, търговски центрове обекти от ХВП, лечебни заведения, стоматологоични кабинети
МАКСИ ПРО САНИКС е подходящ е с неутрално pH, инхибитор на корозия, дълготраен свеж аромат и е подходящ за дезинфекция на инструменти, лабораторна посуда, посуда за обслужване на болни и транспортни средства.

Начин на приложение

От дезинфектанта  се изготвя воден работен разтвор с питейна вода при температура 20-30 градуса. Приложението се
извършва, чрез напръскване, забърсване, потапяне или обливане. За дезинфекция на повърхности: продуктът е ефективен при
концентрация на работните разтвори:0,5% срещу бактерии и дрожди при време на въздействие 30 минути или 1.0% срещуфунги при време на въздействие 40 минути. За вируси с обвивка
се ползват 1 до 3% разтвори и време на действие 10 минути.За дезинфекция на инструменти използвани в хуманната медицина се прилага разтвор с концентрация 1.0%. Срещу
бактерии при време на въздействие 15 минути.

 

Опаковка 1л ; 5л

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

Нашата мисия

Ние знаем че опита е важен компонент в изграждането на един професионалист. Убедени сме също че опите не би бил полезен ако не е споделен. Именно за това ние от НИРО ПРО ТРЕЙД създадохме hygimarket, вярвайки че с нашата експертиза ни можем:

Прочети още...

Кои сме ние

Ние знаем колко е значима хигиената в бизнеса и в къщи. Всеки ден, ние развивайки нашите знания, следейки последните тенденции в областа на хигиената и почистването и подобрявайки процесите ние създаваме все по-голяма стойност за Вас- нашите клиенти.

Прочети още...

Свържете се с нас

Ниро Про Трейд ООД
Плевен
Mail: sales(at)hygimarket.bg

Тел:  0700 40110
Mob: 0879995978
Mob: 0887737722